Menu
Menu

Behandlingar

På Wholesome arbetar vi utifrån visionen om att hitta varje individs speciella balans. Innan en behandling påbörjas, utför jag därför alltid en konsultation med varje individ. Detta är viktigt för att ta reda på mer om grundorsakerna bakom problemen eller önskemålen. I konsultationen ingår olika tester och frågor för att vi tillsammans ska komma fram till hur vi ska gå vidare. Jag ger därefter mer specifika råd gällande kost, livsstil och eventuella kosttillskott.

I många fall räcker en konsultation långt då många upplever att det är skönt att prata om sin situation. Genom att berätta för någon och få enkla tips kan många lösa sina problem utan några omfattande förändringar eller behandlingar.

De hudvårdsmärken jag arbetar med är Luxsit Organic Care och Exuviance, dessa är noggrannt utvalda av mig samt önskemål ifrån mina kunder.

 

Ansikte

Hudkonsultation – 30 min / 250 kr

En konsultation pågår i ca 20-30 min och kostar 250 kronor. Om en behandling bokas eller produkter införskaffas i samband med detta, dras priset för konsultationen av.

Luxsit Glow – 45 min / 845 kr

En uppfriskande, återfuktande och vitaliserande ansiktsbehandling. Här jobbar vi med kalla stenar för en optimal fräschör och känsla av snabb återhämtning. Massage ritualen är specifikt designad för att jobba med lymfan och har en utrensande effekt.

Luxsit Rejuvenate – 60 min / 1045 kr

En C-vitamin injektion med naturliga syror, enzymer och antioxidanter som skyddar huden och förhindrar hudens åldrande. Behandlingen är behaglig och aktiv. Ger en fräsch hud med lyster, som omedelbart är redo att möta den moderna världen efter den aktiva behandlingen.

Luxsit Indulge – 90 min / 1345 kr

En lyxig upplevelse i ansiktsvård som jobbar på djupet genom en rengöringsritual i tre steg. Enzym masken och dess unika komposition med bla extrakt från ekologiska tranbär är en effektiv porrengörare. Ett skräddarsytt produktval efter en noggrann hudanalays ger en ultimat upplevelse och ett optimalt resultat

Exuviance Aha/PHA peELING – 30 min / 450 kr

En intensiv behandling som anpassas din hudtyp och behov. Passar till oren/acne, torr, mogen och solskadad/pigmenterad hud. För snabbt och långsiktigt resultat rekommenderas en kurbehandling på 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.

Exuviance Medical – 70 min / 795 kr

Till dig som vill ha en djuprengörande, läkande behandling som stimulerar och ökar cellförnyelsen. AHA/PHA peeling, portömning samt en ansiktsmask anpassad efter dina behov ingår. En perfekt behandling att börja och avsluta sin kur med.

Exuviance Express – 45 min / 695 kr

En peelande, fuktgivande och reparerande behandling som passar till alla hudtyper. AHA/PHA peeling och ”guldmask” ingår. En effektiv och väldigt avslappnande behandling med massage. Se skillnad redan efter en behandling, men för bästa resultat rekommenderas kurbehandling.

Exuviance Luxury – 90 min / 1095 kr

Som den medicinska behandlingen, men inleds med en ryggmassage och avslutas med guldmasken som läker stimulerar och ökar cellförnyelsen samt en ögonmask som ger fin lyster och fuktighet till trötta ögon (den får du även med dig hem). En avslappnade behandling både för hud och själ.

Exuviance Sensitive – 60 min / 595 kr/

En mild behandling utan AHA & PHA peeling som passar dig med en tunn känslig hud som lätt blir rödflammig och torr. Stärker upp, mjukgör och ger huden maximalt med fukt.

Tillval ansikte

Frans- och brynfärg inkl plock 340 kr
Endast frans- eller brynfärg 190 kr
Brynformning 150 kr

 

Massage & Kropp

Svensk klassisk massage – 30 min / 395 KR

En djupgående halvkroppsmassage där vi jobbar på spända och stela muskler. Cirkulationsökande.

Svensk klassisk massage – 60 min / 595 KR

En djupgående halvkroppsmassage där vi jobbar på spända och stela muskler. Cirkulationsökande.

Hot Stone Massage – 60 min / 795 KR

En skön och behaglig massage med varma lavastenar och aroma oljor. Lavastenarnas värme fördjupar massagen och ökar effekten av att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos dig. Hot stone massage är en värmande behandling för hela kroppen som ger total avslappning.

Exuviance ryggbehandling – 60 min / 695 KR

En djuprengörande behandling som minimerar förekomsten av orenheter och talg. Behandlingen ökar cellförnyelsen och arbetar på röd ärrvävnad samt jämnar ut pigmenteringar. AHA/PHA peeling, portömning, mask anpassad efter dina behov och avslutande massage ingår.

Aroma Massage – 60 min / 695 KR

En lättare helkroppsmassage inkl. ansiktsmassage. Massagen utförs med individuellt anpassad aromaolja.

 

Hand & Fot

Manikyr – 60min / 545 kr

Peeling (AHA/PHA peeling vid behov), filning, polering av naglar och rensning av nagelband. Inpackning, massage och lackning om det önskas.

Fotvård – 60 min / 545 kr

Fotbad, borttagning av förhårdnader, filning och polering av naglar, rensning av nagelband. Peeling (AHA/PHA peeling vid behov). Inpackning, massage och lackning om det önskas.

 

Vaxning

Överläpp eller haka

175 kr

Överläpp + haka

250 kr

Armhålor/axill

250 kr

Bikini

250 kr

Armar

295 kr

Halva ben inkl knä

395 kr

Halva ben inkl knä och bikini

450 kr

Hela ben

495 kr

Hela ben inkl bikini

550 kr

Bröst eller rygg

från 495 kr